Please update your version of the free Flash Player by downloading here

CINE SUNTEM

Hisparom Energy ConsultingHisparom Energy Consulting este un birou de inginerie si arhitectura care va ofera solutii complete pentru elaborarea, avizarea si obtinerea autorizatiei de construire pentru proiecte de producere a energiei electrice folosind surse regenerabile (eolian, solar, hidro).

De asemenea oferim servicii de consultanta si audit pentru utilizarea rationala a energiei disponibile prin adoptarea unor solutii de eficienta energetica atat in cazul consumatorilor industriali sau a institutilor publice cat si in cazul consumatorilor casnici.

Suntem in contact cu autoritati locale, birouri de arhitectura, dezvoltatori si constructori pentru promovarea si integrarea tehnologiilor regenerabile in proiecte de constructii civile si industriale sau in programe de reabilitare si regenerare urbana.

Hisparom Energy ConsultingDeoarece piata energiilor regenerabile din Romania se afla inca la inceput, in majoritatea proiectelor colaboram direct cu firme consacrate din Spania dar si din alte tari cu o industrie dezvoltata in acest domeniu. Aceste parteneriate ne permit sa abordam o gama diversificata si complexa de proiecte intr-o maniera riguroasa si eficienta si sa cream astfel oportunitati reale de afaceri clientilor nostri.

Desi suntem o companie tanara, in scurt timp am reusit sa castigam increderea clientilor nostri din diverse sectoare de activitate, prin lucrari bine realizate si perfect adaptate necesitatilor acestora.

Dorim sa oferim tot sprijinul nostru tuturor clientilor si colaboratorilor, entitati publice sau private, care cred in viitorul energiilor regenerabile si din acest motiv va invitam sa ne contacati fara retineri pentru orice comentariu, nelamurire, informatie, opinie sau schimb de experienta.